Deltävling Högantorp

 


Solen lös med sin frånvaro denna morgon och temperaturen nådde endast 2-3 grader, men det verkade inte bekomma de dryga 70 deltagarna som hade tagit sig till Salems GK för att göra upp om 3 åtråvärda finalplatser till Höstens final i   JJW Hotels & Resorts Portugal Tournament Series

 

 

På många håll märktes det inte att klubborna stått undangömda hela säsongen. Stundtals var det riktigt bra golf!

 

 

Bra tempo på Banan gjorde att Tävlingen höll den planerade tiden. Grymt bra för att vara så här tidigt på säsongen.

 

 

 

 

Mycket spel på Fairways bidrog till det snabba spelet. Man var där man skulle vara kan man säga.

 

 

 

 

Dock var det lite Tuffare med närmast Pin utmaningen men den som lyckades bäst här var Kristoffer Skytt. Med sina 3,55 m från Pin har Lag Skytt/Ohlsson Just nu en av fyra wildcards som tar dem hela vägen till finalen. Hur långt räcker det avståndet mån tro?? Följ den interna tävlingen här på Golf&More.

 

De längsta Stråna drog lag Nilsson/Alpedal, Kindstedt/Larsson samt Jernmo/Jernmo. Där Nilsson/Alpedal var absolut bäst. Mycket bra spelat till er alla och varmt välkoma till Finalen den 19:e September. Se nu till att spela ihop er riktigt ordentligt.

 

 

En väldigt glad och nöjd arrangör vill rikta ett stort varmt Tack till alla Deltagarna som med glada miner och god kämpaglöd avverkade den första tävlingen på ett utmärkt sätt.